1
دانش آموخته سطح سه کلام اسلامی، موسسه آموزش عالی فاطمه معصومه، بندر عباس
2
طلبه سطح دو مدرسه علمیه الزهرا(س)، بندرعباس
چکیده
استکبارستیزی به معنای نفی پذیرش هرگونه ظلم و ستم است. استکبارستیزی، یکی از مهمترین شاخصههای انقلاب اسلامی و نزاع بین اسلام و کفر است که محدود به زمان خاصی نبوده و نیست. حضرت آیت الله العظمی خامنهای بر مقولهی استکبارستیزی تأکید ویژهای دارند و این امر را یکی از اهداف و مبانی بزرگ انقلاب ارزیابی و همواره به ملت ایران، خطر استکبار و وابستگی به مستکبران را گوشزد میکنند. در این نوشتار به بررسی عوامل استکبارستیزی در عرصههای سیاسی، اقتصادی و نظامی از منظر قرآن و بیانات مقام معظم رهبری پرداخته شده است. نتایج تحقیق نشان میدهد که استکبارستیزی در عرصهی سیاسی به دلایل دخالت سیاسی مستکبران، اختلاف افکنی و تخریب ملتها است. دشمن با تحریم کردن، غارت کردن و تک محصولی کردن اقتصاد کشور، ملتها را به مبارزهی با خود در عرصهی اقتصادی کشانده است و با کارهای نظامی مانند حمله کردن به کشورها و ایجاد ناامنی، مردم را به ستیز و مقابله با خود برانگیخته است. این تحقیق از نوع توصیفی- تحلیلی است و به روش کتابخانهای انجام شده است.
احمدی طیفکانی, سمیه, & جاودان, فاطمه. (1401). بررسی عوامل سیاسی، اقتصادی و نظامی استکبار ستیزی با تأکید بر قرآن و اندیشه مقام معظم رهبری. دو فصلنامه مطالعات تربیتی و اجتماعی قرآن وعترت, 5(10), 91-125.
MLA
سمیه احمدی طیفکانی; فاطمه جاودان. "بررسی عوامل سیاسی، اقتصادی و نظامی استکبار ستیزی با تأکید بر قرآن و اندیشه مقام معظم رهبری", دو فصلنامه مطالعات تربیتی و اجتماعی قرآن وعترت, 5, 10, 1401, 91-125.
HARVARD
احمدی طیفکانی, سمیه, جاودان, فاطمه. (1401). 'بررسی عوامل سیاسی، اقتصادی و نظامی استکبار ستیزی با تأکید بر قرآن و اندیشه مقام معظم رهبری', دو فصلنامه مطالعات تربیتی و اجتماعی قرآن وعترت, 5(10), pp. 91-125.
VANCOUVER
احمدی طیفکانی, سمیه, جاودان, فاطمه. بررسی عوامل سیاسی، اقتصادی و نظامی استکبار ستیزی با تأکید بر قرآن و اندیشه مقام معظم رهبری. دو فصلنامه مطالعات تربیتی و اجتماعی قرآن وعترت, 1401; 5(10): 91-125.